• Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (6) Banden 1.jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (26).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (25).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (13) Banden 2.jpg

Banden

Bandenservice:

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan de balans en uitlijning van de banden. Of aan het rijden op winterbanden of zomerbanden. Autobedrijf Bosma heeft de juiste vakkennis en apparatuur in huis voor de beste service voor uw banden. Toch nog een lekke band of klapband? Autobedrijf Bosma staat voor u klaar. 

Nieuwe banden nodig?

Laat u adviseren door autobedrijf Bosma voor de juiste banden die het beste bij u passen. Wij leveren en monteren banden van verschillende merken en types.

Banden balanceren:

Goed gebalanceerde wielen bevorderen uw rijcomfort en wegligging, verminderen slijtage aan uw banden en besparen brandstof. Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen of als u ongebruikelijke geluiden hoort, kan er sprake zijn van onbalans in één of meerdere wielen. Zowel de banden als de onderdelen van de wielophanging slijten dan sneller. Het is dan verstandig om de banden opnieuw te laten balanceren.  

Bandenopslag winterbanden en zomerbanden:

Het is verstandig om tijdens de herfst- en de wintermaanden gebruik te maken van winterbanden. U kunt uw banden laten opslaan bij autobedrijf Bosma. Wij regelen het verwisselen en de opslag van uw banden.

Autobedrijf Bosma