• Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (3).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (14).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (36).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (19).jpg
  • Autobedrijf Bosma -® Gewoan Dwaan - Douwe Bijlsma (31).jpg

wie zijn wij

Sinds 1994 was ons bedrijf gevestigd aan de Gaastweg in Sint Nicolaasga, maar door een enorme groei eind jaren negentig, kwamen we veel ruimte tekort. Onze wens was namelijk een showroom, maar dat was onmogelijk, omdat we geen uitbreidingsmogelijkheden hadden op deze locatie.

Autobedrijf Bosma opende begin januari 2001 zijn nieuwe pand aan de Tsjûkemarwei 18 in Sint Nicolaasga. Onze onderneming op het industrieterrein De Slotmolen is een blikvanger. Vooral onze showroom en de grote roodwit geblokte poort trekken de aandacht van menig automobilist.

Epke Bosma was de eigenaar van 1994 tot 2011. Helaas is hij overleden in 2011 wegens een tragische ziekte. Abel Hulzinga, een werknemer die al vanaf het jaar 1999 in dienst was, heeft de leiding toen overgenomen van Epke. Vanaf januari 2014 heeft Abel Hulzinga het bedrijf overgenomen van Epke zijn vrouw Krystyna Bosma.

Vertrouwen, gebaseerd op een prettig persoonlijk contact, service en een uitstekende kwaliteit, hebben ons bedrijf groot gemaakt. Op dit moment hebben we een team van vier mensen.

Nieuwsatikel Autobedrijf Bosma 

 

 

Autobedrijf Bosma